"ЧАРЛИНО" - фирма на европейското качество и дизайн

Модна палата "Чарлино"В открояващия се силует на една нова постройка в съвременен архитектурен стил, в осветеното пространство над витрините се чете - Модна палата "Чарлино". Фирмата е създадена в края на 1989 год. с дейност в няколко направления - производство, външнотърговска дейност и импресарска дейност. От няколко работни места в началото, сега фирмата се е разрастнала до 60 работни места, достигайки изискванията на съвременна модна палата за производство на дамска, детска и мъжка конфекция. Фирмата разполага с прецизно оборудвано дизайнерско бюро-моделиерна с възможности за бутикова изработка на европейско ниво.

Чавдар Иванов - президент на фирма "Чарлино"Девет души професионалисти - моделиери, художници, дизайнери се грижат за качеството на бутиковите модели. Произвеждат се и специализирани облекла - единични бройки на дамско облекло и много
къси (т.е. по няколко бройки) серии от дамска конфекция, както и единични бройки фракове, блейзери и строго официални вечерни дамски тоалети. Фирмата изработва по поръчка на клиентите и бутикови сватбени рокли и облекла.

"Чарлино" разполага с модерно оборудвана компютърна моделиерна и прецизно моделиерно звено. Разработката на всеки отделен модел започва при дизайнера-моделиер, минава през моделиерното звено и се одобрява от творческия съвет на фирмата. Кроялната е напълно механизирана с автоматичен разкрой, като всички останали цехове притежават съоръжения - последна технологична новост на фирмите JUKI, ADLER, MAYER, производство на Япония и Германия.

Фирмата работи бутикови облекла за Вашингтон - САЩ, Берлин - Германия, Абу Даби - Дубай, както и конфекция за Гърция, Македония и Чехия, и блейзери за Австрия.

Чавдар Иванов, Първолета Иванова,  Красимира Иванова, Чавдар Иванов - младшиУспехите на "Чарлино" са гарантирани както на българския, така и на международните пазари, защото "Чарлино" държи на творчеството на собствените разработки и модели и най-вече на отличното качество на изделията, което прави продукцията на фирмата изключително привлекателна и търсена. "Чарлино" е фирмата, която се грижи за добрия външен вид на много политици, дипломати и интелигенция.

Фирма "Чарлино" е семеен бизнес. Главен дизайнер на фирмата е младата дизайнерка Първолета Иванова - Летиция..
Copyright © 2001-2007 Charlino
Web design by
Fashion.bg Ltd.