Първолета Иванова

На 28.02.2001 г. фирма "Чарлино" откри и първата в североизточна България модна галерия с пищно ревю, на което бе представена най-новата колекция на фирмата, реализирана от младата дизайнерка Първолета Иванова (на снимката). Тя е създала специално за случая 16 модела, които са изработени изцяло от кожа. Модната галерия ще отваря врати не само за колекции на фирма "Чарлино", а и за известни български и чужди дизайнери.

Първолета, с артистичен псевдоним Летиция, е студентка 2-ри курс, специалност "Моден дизайн" във "Варненски свободен университет". Колекцията, която тя представи, е разделена в 2 части: 1 част - "Летиция в кожа" по артистичния псевдоним на дизайнерката. Колекцията кожени облекла е издържана в спортно-елегантен стил. Дизайнерката предпочита кожата, която според нея е най-земната материя. Във втората част на ревюто дизайнерката показа своите предложения за абитурентски облекла за 2001 г.

Чавдар Иванов - младши учи бизнес, финанси и мениджмънт и също помага в семейния бизнес. Той представя колекцията от мъжки облекла на фирмата.

 


Copyright © 2001 Charlino
Web design by Fashion.bg Ltd.