Дизайнерката на Модна палата "Чарлино" - Първолета Иванова откри модния сезон в Русе с пищно ревю на 28 февруари в модната галерия на фирмата.

     Черно, бяло, червено, розово и синьо са водещите цветове на облеклата от кожа в спортно-елегантен стил, представени в първата част на ревюто с колекцията "Летиция в кожа". Панталоните и саката следват извивките на тялото и са елегантно допълнени от широки или тесни колани, падащи върху ханша. Облеклата са декорирани с капзи и ципове, които придават завършеност и уникалност на моделите. В колекцията присъства голямо разнообразие от панталони - прави класически и разкроени в долната част, панталони клош и тип "дънки".

     Впечатлена от оригиналните и практични решения на младата дизайнерка, студентка трети курс моден дизайн във Варненския свободен университет, публиката с нетърпение очакваше втората част от ревюто, в която бяха представени официални тоалети - абитюрентски рокли и бутикови облекла.

     Следвайки световните модни тенденции за сезона, облеклата са с елегантна линия, дискретно заголени гърбове, волани, къдри и ресни. Полите са с асиметрични подгъви, а горната част на роклите е ефектно гарнирана с ръчно нашити синци, камъни и пайети. Моделите са в различни цветове, преобладават светлите пастелни тонове - червено, оранжево, розово, бяло, синьо, лилаво, златисто. За почитателите на класическото черно е изработен ефектен модел в ретро стил. Роклите са от ластомерен тюл, тафта, коприна, използвана е и комбинация от кожа с ластомерен плат.

следваща новина >>


Copyright © 2001 Charlino
Web design by Fashion.bg Ltd.